Produsele comercializate aflate in stoc sunt livrate folosind servicii de curierat rapid, termenul de expediere este de 2 - 3 zile lucratoare.

Produsele ce se afla in soc furnizor termenul de expediere este de 5 - 7 zile lucratoare.

Livrarea GRATUITA pentru comenzile a căror valoare totală depăşesc suma de 500 lei, indiferent de numărul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.

Timpii de livrare sunt valabili din momentul confirmării comenzii și exceptând zilele nelucrătoare. 

Livrările prin curier se fac în cel mai scurt timp posibil de la primirea SMS-ului/e-mail-ului de informare că s-a efectuat expedierea coletului. Acesta conţine numărul de AWB şi firma de curierat  prin care se livrează comanda dvs. 

Toate produsele sunt noi si livrate in ambalajul original al producatorului.

Costul standard al transportului va fi afisat in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii. Acesta valoare acopera costul transportului pentru localitatile aflate in raza de acoperire Fan Courier. (deschide lista localitatilor pentru care nu se percepe taxa de kilometri suplimentari). 

Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire Fan Courier, coletul poate fi livrat la cel mai apropiat sediu Fan Courier.

Livrarea produselor se face pana in fata imobilului casa / bloc. Clientul are obligatia de a se asigura ca, la data livrarii, exista persoane desemnate pentru a primi produsele.

Produsul a fost adaugat in wishlist
Produsul a fost adaugat pentru comparare