Politică de Confidențialitate

Protecția datelor cu caracter personal reprezinta pentru magazinul nostru online ab24.ro o prioritate, alocam toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protecția datelor" sau "GDPR"), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

Prin aceasta pagina dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

Cum ne puteti contacta

Magazinul nostru online ab24.ro este reprezentata prin Persoana Fizica Autorizata Bargan Adrian, de nationalitate romana, avand numărul de ordine în Registrul Comerțului F22/330/2020, cod unic de înregistrare fiscală 42352215.

În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

Daca aveti nelamuriri in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal ne mai puteti contacta si la adresa de e-mail contact@ab24.ro, cu mentiunea: în atenția Responsabilului ab24.ro cu protecția datelor.

Datele care le prelucram

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:

- Când vă creați un cont ab24.ro, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele;

- În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) din platforma ab24.ro aveți posibilitatea să adăugați informații suplimentare, precum: genul, număr telefon, adrese de livrare etc.;

- Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum: produsul dorit, numele si prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon etc.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

Produsul a fost adaugat in wishlist
Produsul a fost adaugat pentru comparare